InHoReCa  in your country
SRBIJA
Zanimljivosti
19.03.2019.

SAD

Hotel koji nagrađuje za krađu svojih predmeta

Mekani ogrtači, peškiri ili papuče samo su neki od predmeta koji se najčešće kradu u hotelskim sobama širom sveta. I dok će neki hoteli zbog ovako "pozajmljene" stvari progledati kroz prste i pretvarati se da se ništa nije dogodilo, drugi će gostima naplatiti ukradeni predmet.

Upravo zato je mnoge iznenadila promotivna akcija hotela The Roosevelt New Orleans, koja poziva svoje goste da slobodno ukradu od njih povodom njihove 125-godišnjice otvaranja.

Osoba koja pokaže najnečuveniju stvar koju je ukrala iz našeg hotela do 1. jula dobiće sedam besplatnih noćenja u našem predsedničkom apartmanu, besplatne privatne večere koje će im kuvati naš čuveni kuvar i odmor u spa-zoni, rekao je generalni menadžer Tod Čembers.

Osoblje hotela se tako nada da će tokom ove neobične akcije dobiti nazad ukradene predmete iz duge prošlosti hotela, a sve što im je do sada stiglo je nešto ukradenih tanjira iz restorana, stare čaše, izbledeli jelovnici i jedan stoljak. Predmeti će biti izloženi u lobiju hotela po isteku akcije.

Ukupna vrednost ove akcije znosi 15.000 dolara.

Izvor: B92

-