InHoReCa  in your country
SRBIJA
Zanimljivosti
10.05.2019.

SAD

Coca-Cola predstavila seriju Star Wars flašica

Coca-Cola je najavila ekskluzivnu saradnju s produkcijskom kućom The Walt Disney Company koja će posebno oduševiti posetioce Disney-jevih tematskih parkova inspirisanih filmovima popularnog serijala Star Wars.

Kompanija je osmislila i dizajnirala posebne ambalaže svojih najpopularnijih pića koja će od 31. maja biti dostupna u tematskim parkovima Star Wars u Disneylandu u Kaliforniji i Disney Worldu u Orlandu, na Floridi, gde posetioce očekuju međugalaktička Coca-Cola, Diet Coke, Sprite i voda Dasani.

Limitirana serija bočica Coca-Cola pića u obliku sferične kugle dizajnirana je tako da se flašice uklope i ostanu verne estetici Zvezdanih ratova i deluju veoma autentično. Primera radi, čepovi izgledaju kao kape droida, a imena i logo Coca-Cola brendova na ambalaži ispisana su na Aurebeshu, pismu galaktičkog “basic” jezika karakterističnog za ovaj naučno-fantastični serijal.

Saradnja Coca-Cole i Disneyja ovekovečena je i video spotom u kojem likovi zvezdanih ratova pronalaze osveženje u sanduku punom Coca-Cola pića.

Izvor: esmmagazine.com
Foto: disneyparks.disney.go.com

-