InHoReCa  in your country
SRBIJA
Turizam
17.01.2020.

NAJAVE

Sajam turizma od 20. do 23. februara u Beogradu

Na Beogradskom sajmu u toku su pripreme za najveći turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma

Pod sloganom „Put pod noge“, od 20. do 23. februara 2020. godine u sedam hala Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori.

Takođe, promovisaće se najnoviji trendovi i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, novi koncepti i mogućnosti za putovanja i nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Zemlja-partner Sajma turizma 2020. najavljuje otvaranje nove turističke atrakcije sa preko 100.000 artefakta. U Hali 1 na 200 metara kvadratnih predstaviće se Egipat – zvanična zemlja-partner Sajma turizma 2020. Ronjenje u Šarm El Šeiku, raznolika i ukusna gastronomska ponuda, brojne destinacije na Crvenom moru, kao i otvaranje novog muzeja u blizini piramida deo su ponude koja će biti predstavljana poslovnim gostima, medijima i građanstvu.

U cilju unapređenja poslovnih aktivnosti i povezivanja ponude i tražnje, sledeće godine, na Sajmu turizma 2020, organizovan je dolazak kupaca iz regiona, Evrope i sveta. U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva nastavljaju se aktivnosti na B2B poslovnom portalu namenjenom registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca i njihovom međusobnom umrežavanju, navode iz organizacije.

-