InHoReCa  in your country
SRBIJA
Turizam
24.03.2020.

SRBIJA

Raspisan tender za sistem za kontrolu pristupa i prodaju karata za gondolu na Zlatiboru

Opština Čajetina raspisala je tender za nabavku sistema za kontrolu pristupa i prodaju karata za žičaru Gold gondola Zlatibor.

Ovaj sistem biće instaliran na panoramsku žičaru ukupne dužine 8.866 metara u čijem su sastavu četiri stanice na kojima je potrebno instalirati kapije za kontrolu ulaza.

Direktorka JP “Gold gondola Zlatibor” Bojana Božanić kaže da je na svakoj od četiri stanice potrebno instalirati jednu standardnu barijeru za regularne putnike, decu i odrasle, zatim, jednu široku barijeru koja omogućava prolaz osobama u kolicima, dečjim kolicima i biciklistima i jednu široku izlaznu barijeru bez očitavanja, kojom je omogućen samo izlaz.

Sistem treba da omogući i korišćenje ski-pas propusnica koje su izdate za Ski-centar Tornik, kako bi se omogućila uzajamna prodaja karata i prolaz kroz kapije, ali i da se razgraniče prodate karte Ski-centra Tornik i JP Gold gondola Zlatibor, u cilju podele prihoda od prodaje, rekla je Božanićeva.

Na međustanici kod Ribničkog jezera u toku je pozicioniranje kabina, gde će inače biti smeštene u dve garaže, a radovi na međustanici privode se kraju.

Izvor: Rina

Foto: Pixabay

-