InHoReCa  in your country
SRBIJA
Turizam
18.03.2020.

REGION

Preventivno zatvorena skijališta u Crnoj Gori

Skijališta u Crnoj Gori Savin kuk, Vučje, Kolašin 1450 i Kolašin 1600 doneli su odluku o prestanku rada tokom narednog perioda.

Odluka je doneta u skladu sa Naredbama Ministarstva zdravlja Crne Gore, a u cilju očuvanja zdravlja građana i preventivnog delovanja na suzbijanju pojave korona virusa.

Ski centar Kolašin 1600 privremeno zatvara skijalište i ugostiteljske objekte na njemu, a neka skijališta, poput Ski centra Kolašin 1450 ovim zatvaraju sezonu.

Obaveštavamo vas da se zvanično završava zimska sezona na našem skijalištu. Hvala vam na divnom druženju! Do sledeće sezone, piše na njihovoj Facebook stranici.

TC Durmitor takođe je izdao saopštenje da skijalište Savin kuk i ugostiteljski objekti neće raditi.

O daljim planovima i programu dešavanja na ski centru Savin kuk bićete blagovremeno obavešteni. Budite savesni prema sebi i svojima najbližima i poštujte preporuke Instituta za javno zdravlje Crne Gore, navodi se na Facebook stranici TC Durmitor.

I Ski centar Vučje neće raditi do daljnjeg. Oni su pratioce na društvenoj mreži Instagram obavestili da, poštujući Odluku Vlade Crne Gore o privremenim merama za zaštitu građana od korona virusa, donose odluku o privremenom zatvaranju skijališta.

O datumu otvaranja ćemo vas blagovremeno obavestiti. Družimo se opet kada se steknu uslovi, napisali su u objavi.

Izvor: sharemontenegro.me

Foto: Pixabay

-