InHoReCa  in your country
SRBIJA
Turizam
12.09.2019.

TURIZAM

Domaće agencije dovode 1.500 austrijskih turista u Beograd

Zahvaljujući projektu konzorcijuma domaćih turističkih agencija koje su potisale ugovor sa Udruženjem penzionera Austrije između 1.500 i 1.800 austrijskih turista boraviće u našoj zemlji na jesen.

Agencije Top Tours nt company & Rubicon Travel pobedile su u konkurenciji pet zemalja i napravile novi nacionalni turstički proizvod "Jesen u Beogradu" u okviru kojeg će tri ture austrijskih turista sa po 10 autobusa posetiti Beograd, ali i ostale delove naše zemlje, počevši od 15. septembra.

Turisti će biti smešteni u četiri beogradska hotela: Tulip Inn, Šumadija, Srbija i u renoviranom delu hotela Slavija.
Podršku projektu dale su i Yuta, kao i Turistička ogranizacija Beograda, a cena ove ture iznosi od 669 EUR do 719 EUR.

- Značajan poduhvat bio je i standardizacija hotela, kako bi pružali jedinstvenu uslugu, a mi kao destinacija se pokazali da možemo da primimo veliku grupu ljudi. Angažovali smo i nove vodiče sa kojima radimo već nekoliko meseci i sa kojima smo razradili detaljni pravac kretanja tokom obilaska, ali i izleta, ističe Mirko Levajac iz Rubicon Travela.

Austrijskim turistima biće priređen koncert dobrodošlice u Kolarčevoj zadužbini. U okviru jednodnevnih izleta posetiće Topolu i Oplenac, Avalu, a biće organizovano i krstarenje Savom i Dunavom, kao i obilazak Vojvodine.

Izvor: ekapija.com

-