InHoReCa  in your country
SRBIJA
Restorani
27.11.2019.

AKTUELNO

Subway otvara drugi restoran u Zagrebu

Subway, jedan od najvećih lanaca restorana u svetu, u Zagrebu otvara svoj drugi restoran u Petrićevom prolazu, ispod najpoznatijeg nebodera u gradu – Iličkog nebodera na Trgu bana Jelačića.

Novim restoranom u Petrićevom prolazu, Subway u Hrvatsku premijerno donosi i nov dizajn restorana Fresh Forward, koji će gostima pružiti nove mogućnosti izbora od naručivanja i preuzimanja hrane, do potpunog užitka u obroku.

Novim dizajnom restorana željeli smo potaknuti goste da vrijeme u restoranu provedu ugodnije. Restoran je u svježim tonovima, što ide ukorak s našim proizvodima – svježe pripravljenim sendvičima, salatama i wrapovima. Željeli smo postići da dizajn naglašava ponudu restorana. Ponosni smo što se naš novi restoran i svi naši proizvodi savršeno uklapaju u preferencije naših gostiju, kaže Vladimir Hanula, franšizni partner Subwaya u Hrvatskoj.

Subway u Zagrebu već ima jedan restoran u Arena Centru.

Naš prvi Fresh Forward restoran je primer kako dalje želimo da se razvijamo na hrvatskom tržištu te će svi novi restorani biti otvoreni u ovom dizajnu. Velik potencijal vidimo i dalje u Zagrebu, ali i u drugim hrvatskim gradovima - Splitu, Rijeci, Osijeku, Šibeniku, Zadru, ali i na odmorištima uz autoceste, rekao je Martin Princ, Country Director za Srednju i Istočnu Evropu.

Na godišnjem nivou, Subway u Hrvatskoj konstantno raste – godišnji rast prodaje u Hrvatskoj iznosi 6%, a godišnji profit za primatelje franšize 9%. U 2019. Subway je ostvario značajan rast u Hrvatskoj – prodaja je porasla 13% u posljednjem kvartalu te 20% tokom prošlog meseca.

-