InHoReCa  in your country
SRBIJA
Restorani
16.10.2019.

NA LICU MESTA

Restoran Panta Rei proslavio 25 godina rada

Restoran Panta Rei na čuvenom beogradskom priobalnom šetalištu „25. maj“ ove godine obeležava značajan jubilej – 25 godina postojanja u oblasti ugostiteljstva u Srbiji.

Jedan od velikih projekata na kojima Panta Rei trenutno predano radi je gostovanje poznatih, Michelin nagrađivanih, Chef-ova u Beogradu.

Prema rečima vlasnika restorana, ovo će, bez sumnje, staviti restoran Panta Rei na svetsku mapu ugostiteljstva i restorana koji se izdvajaju svojom j uslugom iza koje stoje imena svetske scene ugostiteljstva sa iskustvom u nekim od najčuvenijih restorana širom sveta.

Sa velikim ponosom i uzbuđenjem u Beogradu obeležavamo 25 godina restorana Panta Rei i slavimo veliki uspeh i još veće planove. Radujem se svemu što želimo da donesemo u Beograd i time oplemenimo ne samo Panta Rei, već i kompletno domaće tržište ugostiteljstva, izjavila je Ljuba Ristović, Generalni menadžer čuvenog njujorškog restorana Gramercy Tavern i menadžer restorana Panta Rei koja je, specijalno povodom velikog jubileja, posetila Beograd.

Upravo ova stečena znanja Panta Rei tim će, u narednom periodu, kontinuirano ulagati u beogradsku oazu finog ugosteljstva i šarma koji ostavlja bez daha svakog svog posetioca, poručuju iz ovog restorana.

-