InHoReCa  in your country
SRBIJA
Restorani
22.11.2019.

AKTUELNO

McDonald's obeležio Svetski dan deteta

Povodom obeležavanja Svetskog dana deteta kompanija McDonald’s je nedavno, u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, organizovala druženje dece sa poznatim dečjim piscem Ljubivojem Ršumovićem u McDonald’s restoranu “Bezistan” na Terazijama.

Tokom druženja, Ljubivoje Ršumović,jedan od najpoznatijih pisaca za decu je povodom Svetskog dana deteta poručio Knjiga je duševna hrana, najkaloričnija na svetu, pa molim mlade ljude da ne drže dijetu, nego da čitaju knjige i rastu bez brige.

Kako navode iz ovog lanca restorana, deca su uživala u razgovoru i druženju sa poznatim piscem, a Ršum je potpisivao svoju najnoviju knjigu „Fazoni i fore 2“, koju je na poklon od restorana McDonald’s dobilo 100 mališana.

Novembar je ove godine za McDonald’s potpuno u znaku dece. Početkom meseca smo proslavili 40. rođendan Happy Meal-a i tom prilikom organizovali različite zabavne, edukativne i humanitarne aktivnosti za decu, a juče smo uz podršku našeg višegodišnjeg partnera, izdavačke kuće Laguna, obeležili 30 godina od kada je ustanovljen Svetski dan deteta i prava dece, uz našeg legendarnog dečijeg pisca Ljubivoja Ršumovića. Deca su budućnost svakog društva i na nama odraslima je da im omogućimo najbolje uslove za život, školovanje, druženje i igru. Mi verujemo da su dečija prava univerzalna i zajednička za svu decu, bez obzira na okolnosti u kojima se nalaze i zbog toga tradicionalno novembar posvećujemo deci, izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonald’s u Srbiji.

-