InHoReCa  in your country
SRBIJA
Poslovanje
09.09.2019.

NAGRADE

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017"

Crveno vino „Vase de Pierre 2017" osvojilo je zlatnu medalju na takmičenju vina „MUNUDIS VINI“ u Nemačkoj. Ovo vino se proizvodi u francuskoj vinariji, „Château de Gourdon“, koja je deo „Tikveš Châteaux & Domaines“.

Vino je nagrađeno zlatnom medaljom od strane žirija koji je činilo 170 vinskih stručnjaka iz 45 zemalja, u okviru letnje sesije testiranja.

Ovo nije prva zlatna medalja za „Tikveš“ i „Tikveš Châteaux & Domaines“ vina na „MUNDUS VINI“ ove godine. Kao deo prolećnog ocenjivanja, zlatne medalje osvojilo je pet vrhunskih vina. Istovremeno, „Vase de Pierre 2017“ je prošlog meseca dobio još jednu visoku ocenu od Jeb Dunnucka, svetski poznatog vinskog kritičara, koji je bio deo tima „Wine Advocate”. Vino „Vase de Pierre 2017“ deo je portfolija kompanije „Château de Gourdon“ koja je deo Tikveša od prošle godine.

"MUNDUS VINI" jedno je od najprestižnijih takmičenja za ocenjivanje vina u svetu, koje se održava 18 godina. Svake godine na takmičenje se prijavi više od 10. 000 vina iz celog sveta tokom prolećnih i letnjih sesija za ocenjivanje.

-