InHoReCa  in your country
SRBIJA
Poslovanje
08.05.2020.

REHAU poziva kupce na virtuelni sajam

REHAU divizija prozorskih rešenja predstavlja svoje inovacije za 2020. godinu

Uprkos činjenici da ove godine nisu mogli da prisustvuju sajmovima, iz kompanije REHAU poručuju da su osmislili kreativan i praktičan način kako da svojim klijentima, partnerima i kupcima približe sve inovacije i pruže im relevantne informacije.

To će učiniti putem 360 virtuelnog sajma, gde će svi posetioci imati priliku da sami istraže proizvodni asortiman, nova prozorska rešenja i upoznaju se sa proizvodnim detaljima.

Pored toga, svi zainteresovani moći će da dobiju ekskluzivne informacije tako što će zakazati “personalnu turu” sa nekim od članova prodajnog tima kompanije, koji će im pružiti detaljne informacije i odgovoriti na sva njihova pitanja, poručuju iz kompanije.

Platforma će biti proširena i redovno ažurirana, ističu u kompaniji.

U okviru divizije prozorskih rešenja, REHAU je uspostavio sve svoje procese proizvodnje i tokove nabavke održivim. Kompanija prikuplja ostatke od sečenja profila od 1988. godine, osiguravajući da se vrate u proizvodnju. Poslednjih godina količina profila koji sadrže reciklirani materijal postepeno je porasla sa 25% na 40% od 2014. godine, a očekuje se da će se ta brojka sledeće godine povećati na čak 50%.

Sa zatvorenim ciklusom materijala, već nudimo našim kupcima prave argumente za uključivanje ove važne teme u njihove poslovne aktivnosti i njihove prodajne diskusije, naglašava Karsten Heuer, rukovodilac divizije prozora u kompaniji.

-