InHoReCa  in your country
SRBIJA
Poslovanje
05.04.2019.

IMENOVANJE

Nikos Zois – novi direktor kompanije Heineken Srbija

Nikos Zois imenovan je za novog direktora kompanije Heineken Srbija i tu funkciju je preuzeo 1. aprila. Svojom jasnom vizijom i strategijom, Zois će predvoditi Heineken tim u Srbiji, postavljajući snažne poslovne standarde kroz još jače finansijske rezultate.

Uz pomoć talentovanih, predanih i vrednih zaposlenih u kompaniji Heineken Srbija, naša je ambicija da budemo još inovativniji, da održimo vrhunski kvalitet i očuvamo pobednički portfolio, uz stalni razvoj i napredak u segmentu društveno odgovornog poslovanja, rekao je Zois povodom imenovanja na novu poziciju.

Novi direktor kompanije Heineken Srbija ima bogato komercijalno iskustvo u pivskoj industriji, koje je sticao više od 25 godina u Heineken-u. Kao direktor prodaje u kompaniji Athenian Brewery, Zois je doprineo celokupnom održivom rastu svih parametara poslovanja uz stabilan finansijski rezultat. Kompaniju Heineken Bugarska, koju je Zois vodio od 2016. godine, potrošači i zainteresovane strane ocenili su tri godine zaredom kao „najzeleniju“ i društveno najodgovorniju kompaniju u okviru veoma promenljivog sektora robe široke potrošnje. Osim toga, uveo je brojne inicijative kako bi se poboljšala klima u kompaniji i kako bi se kompanija Heineken Bugarska pozicionirala kao željeni poslodavac.

Zoisova sposobnost da jasnim fokusom, jednostavnošću i inovacijom, osnaži kompaniju, izgradi jak vodeći tim i razvije talente, predstavljaće ključne faktore za dalji uspeh kompanije Heineken Srbija.

-