InHoReCa  in your country
SRBIJA
Poslovanje
21.05.2020.

PONUDA PARTNERA

#KafaKodKuće –Doncafé espresso u vašem domu, kao od najboljeg bariste

Iako je vanredno stanje ukinuto, mnogi se i dalje pridržavaju preporuka stručnjaka da se još neko vreme uzdržavaju od socijalnih kontakta i da poštuju propisane mere bezbednosti. Inspirisani brigom za sve ljubitelje kafe, brzim prilagođavanjem i inovativšću, Strauss Adriatic je pokrenuo projekat isporuke paketa kafe na kućne adrese širom Srbije - #KafaKodKuće.

Pravi espresso i kod kuće!

Ako ste se uželeli vrhunskog espressa, Doncafé vam omogućava i to uživanje – kod kuće! Osmišljen je paket od četiri pakovanja Doncafé espresso kafe od 250g koji sadrži i dve crvene šoljice, jednu za espresso, a drugu za cappuccino. Sada opet možete da popijte šoljicu omiljenog jutarnjeg napitka sa ukućanima ili prijateljima online i uživate u savršenom balansu, jačini, intenzivnoj aromi i stabilnoj kremastoj peni. Sećate se trenutka kada osetite onu slatkoću pečenog lešnika ili aromu citrusa? Obezbedite svoje uživanje u omiljenom espressu samo jednim klikom.

Na vama je samo da odaberete koji paket želite!

Ljubiteljima domaće kafe koji vole da im dan počinje uz omiljenu dozu jutarnjeg optimizma, zagarnatovano uživanje kod kuće pružiće paket Moment izlazećeg sunca u kojem se nalazi 5 kesica Doncafé Moment kafe od 200 grama. Neophodnu snagu da pregurate dan, obezbediće vam paket Snaga dalekog istoka sa 5 kesica Doncafé Strong kafe. Uz obe porudžbine, dobićete i dve poklon šoljice iz limitirane edicije Tokio 2020. Motivi japanske kulture će prijati vašem tek probuđenom oku, a gutljaj omiljene kafe će snažnije zagolicati vaše nepce. Dovoljno je da kliknete na link www.kafakodkuce.rs.

-