InHoReCa  in your country
SRBIJA
Poslovanje
31.07.2019.

SRBIJA

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Glovo, aplikacija koja omogućava brzu kupovinu, primanje i slanje bilo kog proizvoda, od Zemuna do Zvezdare i od Dorćola do Savskog venca, širi svoju zonu poslovanja i partnera sa kojima sarađuje.

Nakon uspešnog ulaska i na srpsko tržište kroz prisustvo na području grada Beograda, start-up kompanija koja je osnovana u Barseloni 2015, nastavlja da jača. Glovo je za samo kratko vreme proširio svoju zonu poslovanja tako da je na dlanu stanovnicima od Zemuna do Zvezdare i od Dorćola do Savskog venca.

lovo u svojoj osnovnoj ponudi ima veliki broj partnera, a stanovnici Beograda mogu da poruče proizvode i hranu koji su im potrebni ili koje god da požele, u bilo koje doba dana, sa bilo kog mesta tako da imaju ceo grad na dlanu. Na ovoj platformi se, između ostalog, mogu pronaći restorani, cvećare, prodavnice električnih aparata, apoteke, lokalne pijace. Zahvaljujući ovoj aplikaciji, na kućnu adresu stižu palačinke, burgeri, orijentalna hrana iz popularnih beogradskih restorana, kao što su i Milky, Baloro, Fit In, Zuwar, Meat and Meet i ostali.

Poručivanje se vrši pomoću aplikacije koja je do sada skinuta više od 16 miliona puta ili Glovo sajta. Može se odabrati bilo koji proizvod koji se nalazi na meniju restorana, pića i deserti. Korisnici mogu da: prate svoju porudžbinu zahvaljujući geolokaciji, saznaju ko im je dostavljač porudžbine, kao i da programiraju (u aplikaciji ili na sajtu) datum i vreme kada žele da im hrana bude dostavljena.

Kao inovativna start-up kompanija, transformisali smo način na koji korisnici dolaze do proizvoda koji su im potrebni i uspeli smo da se pozicioniramo kao kompanija koja nudi jedinstvenu uslugu i koja se razlikuje od tradicionalne dostave ili ostalih aplikacija za dostavu hrane na kućnu adresu, navode iz Glovo kompanije.

O kompaniji Glovo
Glovo je aplikacija koja ti omogućava da brzo kupuješ, preuzimaš i šalješ bilo koji proizvod, u bilo koji deo grada. Glovo ima preko 325.000 korisnika, i više od 5.600 poslovnih saradnika. Ova usluga je trenutno dostupna u sledećim gradovima: Barselona, Madrid, Valensija, Saragosa, Sevilja, Malaga, Palma de Majorka, Bilbao, Alikante, Hihon, Mursia, Vigo, Granada, Las Palmas de Gran Kanarija, Santandre, Valjadolid, Ovijedo, Rim, Milano, Katanija, Palermo, Bolonja, Firenca, Đenova, Verona, Pariz, Lisabon, Porto, Santijago, Lima, Buenos Ajres, Sao Paolo, Rio de Žaneiro, Panama, Zagrebu i Beogradu, a u planu je da se u narednim nedeljama omogući korišćenje ove aplikacije i u drugim gradovima.
-