InHoReCa  in your country
SRBIJA
Poslovanje
15.04.2019.

VELIKA BRITANIJA

AB InBev otkriva novi identitet

AB InBev-ove operacije u Velikoj Britaniji biće rebrendirane kao Budweiser Brewing Group UK&I. Kako je, takođe, najavljeno, biće otvoreno i novo sedište u Londonu.

Ovaj rebrending će omogućiti kompaniji da se fokusira na svoje glavne ambicije, uključujući održivost, odgovornu konzumaciju i borbu za britansku pivsku zajednicu, navodi se u saopštenju.

Piva koja će da proizvodi Budweiser Brewing Group UK&I uključuju brendove Stella Artois, Budweiser, Corona, Michelob Ultra, Bud Light, Beck’s, Bass i Boddingtons.

Mi smo kompanija koja se brzo razvija, koja je ambiciozna i koja sanja velike snove i imamo planove za tržišta Velike Britanije i Irske. Kroz uticaj i prepoznatljivost Budweiser brendova, želimo da se otvorimo za rad sa više partnera, kako bismo dostigli naše ambicije, prokomentarisala je Paula Lindenberg, predsednik Budweiser Brewing Group UK&I.

Kako je dodala, u kompaniji se raduju što će imati veliki uticaj u narednoj godini, s obzirom na to da teže proizvodnji piva koja će biti u potpunosti iz obnovljivih izvora energije. Takođe, ubrzavamo i naš napredak u ostvarenju cilja da 20% naše globalne proizvodnje budu piva sa manjim procentom alkohola ili bez njega, dodala je Lindenbergova.

-