InHoReCa  in your country
SRBIJA
Konferencije
26.03.2019.

NA LICU MESTA

Održan 2. HOTEL SUMMIT SRBIJA - 21. MART 2019.

Više od 250 učesnika iz 61 hotelskog brenda, kao i prateće industrije i institucija, prisustvovalo je juče drugoj po redu godišnjoj konferenciji Hotel Summit Srbija 2019, održanoj u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, a u organizaciji našeg stručnog magazina InHotel.

Konferenciju je otvorila direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović, a prisustvovao joj je i državni sekretar za turizam u Vladi Srbije Miroslav Knežević.

Događaj je okupio generalne menadžere, menadžere operacija, sektora prodaje i marketinga, revenue menadžere, F&B menadžere hotela iz cele Srbije, kao i turističke agencije i organizacije, prateću hospitality industriju, institucije, obrazovne ustanove i konsultante.

Više od 15 međunarodnih govornika, iz Velike Britanije, Litvanije, Nemačke, Francuske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije, sa učesnicima je podelilo najnovije rezultate istraživanja, primere dobre poslovne prakse, trendove, izazove i tajne uspeha na zahtevnim tržištima hospitality sektora.

Konferencija Hotel Summit Srbija je drugu godinu za redom pokazala da ima snagu i autoritet da na jednom mestu okupi više od 250 učesnika iz 60 hotelskih brendova. Drago nam je što veliki broj hotelijera, ali i krovne institucije prepoznaju naš doprinos razvoju i unapređenju hotelsko - turističkog sektora. Takođe nam je drago što smo Beograd pretvorili u mesto susreta domaće hotelske industrije i velikog broja međunarodnih, ali i domaćih stručnjaka. Smatrali smo da je Srbiji nedostajao događaj ovakvog formata, a broj i utisci učesnika nam to i potvrđuju.

-