InHoReCa  in your country
SRBIJA
Kafići
26.07.2019.

SAD

Sturbucks razvija platformu za bolje digitalno iskustvo

Kompanija Starbucks Coffee objavila je ugovor sa tehnološkom Brightloom kompanijom (bivša eatsa) iz San Franciska i Sijetla, koja radi na stvaranju napredne end-to-end platforme za digitalni doživljaj kupaca u ugostiteljskom sektoru.

Ovim ugovorom, Brightloom će iskoristiti segmente Starbuck-ove digitalne platforme (lojalty program, personalizacija, plaćanje i poručivanje) i integrisati ih u svoju platformu. Takođe, u skladu sa dogovorom, Starbucks će preuzeti udeo u kapitalu Brightlooma i dobiti mesto u upravnom odboru kompanije.

Ova kombinacija, između postojeće Brightloom platforme i Starbuck-ovog rešenja, dovešće do razvoja najnaprednijeg cloud rešenja za industriju restorana i kafića, koje će povezivati klijente sa svojim omiljenim brendovima. To će biti posebno dragoceno, kada se osvrnemo na nedavno hiper rastuće mobilno naručivanje i platformi za isporuku trećih strana (poput Wolta).

Dogovor između Brightloom-a i Starbucks-a učiniće ovu platformu dostupnu celoj ugostiteljskoj industriji. Starbucks će nastaviti da razvija svoje rešenja na svim tržištima na kojima kompanija posluje.

Izvor i foto: stories.starbucks.com

-