InHoReCa  in your country
SRBIJA
Kafići
21.02.2019.

SRBIJA

Starbucks uskoro u Beogradu

Popularni američki lanac kafeterija Starbucks ove godine konačno dolazi i u Srbiju. Prvi u nizu objekata Starbucksa, koji posluje u 75 zemalja širom sveta, biće otvoren na proleće u centru Beograda u Tržnom centru Rajićeva.

Jelena Radulović, regionalni direktor retail sektora vodeće konsultantske kuće za nekretnine CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe, koja je posredovala ulasku ovog čuvenog brenda na naše tržište, kaže da sa dolaskom najveće svetske kompanije za prodaju specijalnih vrsta kafe, Beograd dobija mesto na mapi ključnih evropskih metropola, koje već godinama uživaju u ovom neodoljivom napitku.

Brend kakav je Starbucks definivno će osvežiti naše tržište i ponosni smo što je baš CBS International doprineo njihovom ulasku u Srbiju. Šoping centar Rajićeva je idealna lokacija za ovako popularnu kafeteriju koja će kod nas doneti duh sveta, .

Ipak, Starbucks nije jedini brend koji će nas obradovati ove godine. U kompaniji CBS International kažu kako trenutno priviode kraju pregovore za još nekoliko popularnih svetskih franšiza.

Izvor: eKapija

-