InHoReCa  in your country
SRBIJA
Kafići
26.11.2019.

OTVARANJE

Otvorena najveća Starbucks kafeterija u svetu

The Starbucks Reserve Roastery u Čikagu je otvorio svoja vrata 15. novembra i veoma brzo je dostigao svoj puni kapacitet.

Na uglu ulica Michigan i Erie, u glavnom komercijalnom kvartu u Čikagu Magnificent Mile otvorena je nova Starbucks Reserve Roastery. Oko 1.000 zainteresovanih prisustvovalo je otvaranju, a objekat se prostire na ukupno 43.000 kvadratnih metara i predstavlja najveći Starbucks u svetu.

Otvaranjem ove kafeterije Čikago je zamenio Tokio kao grad sa najvećom Starbucks kafeterijom na svetu. Inače, ovo je šesti Reserve Roastery kompanije, koji se pridružio onima u Sijetlu, Šangaju, Milanu, Njujorku i Tokiju.

Kako su istakli iz kompanije, ovaj objekat je najveće njihovo maloprodajno iskustvo dosada, i u ponudi će biti jedinstveni meni koji će činiti Starbucks Reserve specijalna kafa, zatim italijanska pekara Princi, bar Arriviamo koji će nudity koktele sa kafom, i predstavljaće i svojevrsnu turističku atrakciju.

Prethodnih pet godina, stvorili smo krajnje imerzivno iskustvo oko svih stvari koje okružuju kafu u spektakularnim objektima Starbucks Reserve Roastery, širom sveta. Veoma smo ponosni što smo otvorili vrata i šestog objekta u zgradi koja je locirana u poznatom čikaškom kvartu Magnificent Mile. Sve ove kafeterije ojačavaju Starbucks brend, služe kao inovativni habovi i kreiraju iskustvo za milione potrošača širom sveta, izjavio je Kevin Johnson, CEO Starbucks.

-