InHoReCa  in your country
SRBIJA
Kafići
18.07.2019.

SVET

Hennessy predstavio novu flašu svog konjaka

Felipe Pantone, poznato ime u svetu međunarodne savremene umetnosti, osmislio je novi izgled etikete Henessy Very Special konjaka za 2019. godinu, koji će se prodavati u ograničenoj seriji.

Pantone je posetio Maisonove arhive konjaka kako bi se upoznao sa starim Hennessy etiketama i blend majstorom, Renaud Fillioux de Gironde, kako bi i sam bolje shvatio ovaj brend.

Svojim karakterističnim oblicima ugradio je dizajn sa tri zvezdice, koji je u prošlosti koristio Maurice Hennessy. Koristio je i arhivski uzorak zajedno sa šarenom munjom koja je predstavljala brzinu digitalne ere, kao i Hennessijevu sposobnost da uhvati zamah u budućnosti, naveli su iz ove kompanije.

Pantone je dodao: Kao umetnik, želim da poboljšam Hennessy Very Special iskustvo sa nečim što nikada ranije nije postojalo. Hteo sam da pokažem kako Hennessy intenzivno živi u sadašnjosti. Možda je to brend nasleđa, ali pun dinamičnosti.

Svake godine, iz kompanije Maison Hennessy pozivaju gostujućeg umetnika da iznova kreira dizajn Very Special konjak flaše.

Izvor: www.esmmagazine.com
Foto: www.lvmh.com

-