InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
04.03.2020.

PROJEKAT

U Vrnjačkoj Banji u planu gradnja apart-hotela sa velnes centrom

U Vrnjačkoj Banji u planu je izgradnja hotela "3 kocke". Objekat će imati 32 apartmana, velnes centar, dok je u podrumskom delu planirana garaža.

Investitori projekta su kompanije Mafi Group i Niskogradnja As-invest iz Beograda. Idejno rešenje izradio je projektni biro Studio Arhitekton I.D. iz Vrnjačke Banje.

Sa istočne strane, hotel će izlaziti na Ulicu Cara Dušana. Parcela na kojoj će hotel biti izgrađen predstavlja gradsko građevinsko zemljište površine 912 m². Objekat je prema Urbanističkom projektu, sastavljen iz podruma, prizemlja, 2 sprata i povučenog sprata, a prostiraće se na površini od oko 2.238 m².

U prizemlju hotela je planirana recepcija, lobi bar i kafe restoran sa sopstvenom kuhinjom i pratećim sadržajima. U podrumskom delu je planirana garaža za parkiranje sa AB rampom, dok je u severozapadnom delu hotela projektovan velnes centar, koji je preko unutrašnjeg AB stepeništa i lifta povezan sa svim etažama u objektu.

U okviru objekta planirano je 15 parking mesta. Planirano je i ozelenjavanje na 3 odsto parcele, kao i priključci na na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, elektro mrežu, gasnu instalaciju, telekomunikacije i putnu infrastrukturu.

Urbanistički projekat za izgradnju apart-hotela nalazi se na javnoj prezentaciji do 11. marta 2020.

Izvor: ekapija.com

Foto: Studio Arhitekton I.D./Urbanistički projekat printscreen

-