InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
22.10.2019.

OTVARANJE

U Grdelici otvoren novi hotel

Grdelica je posle više decenija dobila hotel sa savremeno opremljenim restoranom.

Investitor Stevan Stamenković radni vek proveo je u Americi i rešio da svoje penzionerske dane provede u rodnom kraju i da pokrene turizam. Pre 10 godina, za oko 100.000 evra kupio je stari hotel Morava koji je bio u zapuštenom stanju, da bi posle ulaganja i renoviranja na njegovom mestu nastao novi hotel.

Imamo sedam soba, dvokrevetnih i jednokrevetnih. Skoro svi radovi su završeni, ostalo je još nešto malo na opremanju soba i očekujemo da ćemo za 10-15 dana moći da primimo prve goste, rekao je za eKapiju Đorđe Mitić, menadžer hotela.

On je dodao da će hotel, koji se sada zove Alibaba s & s, Grad Jelica, u budućnosti najverovatnije nositi ime po prethodniku, hotelu Morava.

U okviru hotela postoji i svečana sala za proslave kapaciteta 230 mesta, kao i restoran koji radi svakog dana i koji prima do 80 gostiju.

U planu je da na proleće 2020. godine izgradimo veliku baštu u okviru hotela kakva je nekad bila. Hoćemo da privučemo turiste u Grdelicu, kako bi se i opština brže razvijala, kaže Mitić.

izvor: ekapija.com

-