InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
16.10.2019.

HRVATSKA

Splitski briig boutique hotel u partnerstvu s Hotezom

Korišćenjem Hotezine platforme iz upotrebe su izbacili sve štampane brošure i materijale, čime su, među prvim u Hrvatskoj, zaslužili MINT-ovo pismeno odobrenje o kategorizaciji.

Svi gosti hotela od sada mogu preko digitalnih uređaja da komuniciraju s osobljem hotela koje im je u svakom trenutku na usluzi, ali i da saznaju mnogobrojne informacije o hotelu, destinaciji i zanimljivim događanjima u njihovoj blizini.

Sistem im omogućava da naruče hranu ili piće, ugovore termin za masažu ili tretman lepote, naruče oseženje u sobi ili pak sadržaj mini bara, uz minimalan trud.

Posvećeni smo pronalaženju personalizovanog rešenja unutar Hotezine platforme za svaki projekt na kojem radimo. Briig se pokazao kao ambiciozan projekat s jasnim ciljem i vizijom, dok se Hoteza nametnula kao logičan izbor jer smo s tehnološke strane ispunili sva očekivanja i visoke lestvice koje je briig postavio, rekao je Damir Knežević, direktor Hoteze.

Opuštenost i jednostavnost komuniciranja koju gost ostvaruje korišćenjem HotPad sistema podstiče ga da dodatno istraži sve opcije koje ovo rešenje nudi. Od raznih događanja u kojima mogu uživati ili informacija o živahnom gradu u kom se nalaze, do gastronomskih užitaka. U Hotezi smo pronašli pravo rešenje za briig, i učinili ozbiljan korak u inovativnosti načina na koji se obraćamo gostima, zaključuje Duška Žižak, menadžerka marketinga i prodaje briig hotela.

O Hotezi:
Hoteza omogućava hotelijerima pametna i personalizovana hotelska rešenja kroz nekoliko pametnih platformi, od kojih se ističu Hoteza interaktivni sistem za TV uređaje, HotPad interaktivna aplikacija za in-room tablete te Hoteza Mobile, hotelska aplikacija koja nudi sve usluge na dohvat ruke, dostupna na Apple Storeu i Google Playju. Uz sve to, Hotezin portfelj nudi i HotSign, moderno rešenje za Digital Signage za hotele, te High Speed Internet Access za lagan pristup brzom internetu posebno zanimljiv kongresnim centrima i hotelima. Hoteza sistem unapređuje iskustvo gosta u hotelu i omogućuje im jednostavan i brz pristup hotelskim i drugim sadržajima.

-