InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
19.09.2019.

CRNA GORA

Ritz Carlton dolazi u Crnu Goru

Kompanija Marriott International, najavila je potpisivanje značajnog ugovora sa Northstar d.o.o, o dovođenju brenda The Ritz-Carlton u Crnu Goru. Ritz-Carlton Montenegro i The Ritz-Carlton Residences Montenegro biće pristuni u Crnoj Gori od 2023. godine na poluostrvu Luštica.

Sa svojim izuzetno upečatljivim pogledom na jadransku obalu, Crna Gora je brzo postala omiljeno mediteransko odredište za svjetske putnike. Potpisivanjem ugovora o dolasku The Ritz-Carlton-a, Crna Gora potvrđuje potražnju za našim luksuznim brendovima u ovom uzbudljivom regionu. Kombinacija spokojne, prirodne lepote zemlje i legendarnog servisa ovog brenda čini Crnu Goru savršenom destinacijom za gosta The Ritz-Carltona, izjavio je Carlton Ervin, glavni direktor za razvoj za Evropu, iz kompanije Marriott International.

Hotel i rezidencije planirani su kao deo projekta mešovite namene, koji će uključiti: vile, uređene vrtove, jahting klub i plažnu uvalu. Očekuje se da će The Ritz-Carlton Residences Montenegro ponuditi 180 apartmana i 48 vila. Prva faza gradnje trebalo bi da se završi 2023, a posljednja 2028. godine. Prodaja rezidencijalnih jedinica trebalo bi da počne 2020. godine.

Projekat predviđa niske objekte koji se uklapaju u teren, neki od planiranih sadržaja biće: dva specijalna restorana, plažni bar, zatvoreni i otvoreni bazen, Lido bazen sa morskom vodom, spa i fitnes centar, kao i The Ritz klubovi za decu i mlade.

Takođe, gostima će na raspolaganju biti i avanturističke aktivnosti, kao što su brdski biciklizam i pešačenje stazama u prirodi. Program zaštite okoline Žan-Mišel Kustoa - koji je razvilo Društvo za budućnost mora „Žan-Mišel Kusto“ u saradnji sa hotelskom kompanijom The Ritz Carlton – trebalo bi da zaštiti rezervate prirode koji okružuju kompleks.

Hotelska kompanija The Ritz-Carlton je deo kompanije Marriott International, Inc, a trenutno upravlja sa više od 100 hotela i više od 45 rezidencijalnih objekata u 30 zemalja i teritorija.

-