InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
17.09.2019.

OTVARANJE

Prvi gosti u Mona Plazi od decembra

Kako se objekat nalazi u zgradi prve srpske fabrike čokolade, u novom hotelu biće sve u znaku Šonda čokolade

"Soft opening" planiran je za početak decembra kada otvaramo vrata za naše prve goste, a ujedno ćemo biti i domaćini prvih konferencija koje smo ugovorili. Za nekoliko meseci nakon toga planirano je i svečano otvaranje, stiče Milica Stojanović iz kompanije Mona Hotel Management.

Pošto je Mona Plaza izgrađena na mestu nekadašnje prve beogradske fabrike čokolade, tako će se i u novom hotelu sve biti u znaku ove poslastice.

Naime, kafeterija i poslastičarnica Šonda nalaziće se u zgradi prve srpske fabrike čokolade koja je ujedno i sastavni deo hotela. Uz brend Šonda koji smo oživeli nakon jednog veka, naši gosti će imati priliku da uživaju u ukusima čokolade za koju verujemo da će ponovo postati omiljena poslastica Beograđana, ali i svih naših gostiju. Između ostalog, naš novooformljeni kulinarski tim hotela Mona Plaza je nedavno za jedan događaj u hotelu Zlatibor Mona predstavio novi koncept kafe pauze u znaku čokolade, koji ćemo uvesti u ponudu hotel Mona Plaza. Uz kreativnost našeg pastry šefa Petra Žuljevića, ujedno autora emisije "Sa slatkim na ti", čokoladna kafe pauza će biti samo jedna od novina koje ćemo uvesti u standardnu praksu poslovnih događaja, kaže Stojanović.

Iz kompanije ističu da su na ovaj način omogućili specifično iskustvo kroz spoj savremenog i istorijskog. Jedan deo smeštajnih kapaciteta nalaziće se upravo u zgradi fabrike, što će biti poseban i nesvakidašnji doživljaj za goste koji će tu boraviti. Takođe, u okviru hotela izdavaja se i veliki multifunkcionalni prostor za organizaciju svih tipova događaja i proslava, kao i pogled na ceo Beograd koji se pruža iz nove zgrade hotela, naglašavaju iz Mona Hotel Managmenta.

Otvaranje hotela Mona Plaza nije jedina investicija kompanije Mona Hotel Management. Naime, za sledeću godinu najavljno je i kompletno renoviranje hotela Zlatibor Mona, dok je za 2021. godinu planirano proširenje kapaciteta hotela Javor u Kušićima.

-