InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
26.07.2019.

MAKEDONIJA

Otvoren Next door park hotel u Skoplju

Kompanija Parkland Hospitality Group je 24. jula na konferenciji za medije predstavila svog najnovijeg člana - Next Door Park Hotel, koji će, kako su najavili, svojim karakterom i kombinacijom milenijumskog duha i hrabrosti predstavljati pravo osveženje za Skoplje.

Želeo bih da izrazim veliko zadovoljstvo i čast što smo naše ideje i investicije položili u Skoplju. Ovo je investicija od 6,5 miliona evra, što potvrđuje i nastavlja uspešno započetu priču u ovoj industriji od pre tri godine, izjavio je Enver Malići, osnivač Maliqi group, kompanije pod čijim okriljem između ostalog posluje i ova hotelska firma.

Altin Malići, suvlasnik grupe i glavni “krivac” za uspeh već poznatog Park Hotel & Spa rekao je nešto više o novom hotelu: Next Door Park Hotel je samo jedan od kanala kroz koje implementiramo sve naše nove ideje, iskustva i potrebe koje jednostavno nedostaju u našem gradu. Next Door Park Hotel je nastavak vizije, nudeći našim posetiocima širi spektar izbora u pogledu karaktera i ukusa, sve kroz vrhunsku uslugu i svetske standard.

Generalni direktor hotela Panajotis Kolokatis, kao dugogodišnji stručnjak u ovoj oblasti, podelio je tajnu vrhunskog kvaliteta i usluge: Ovo je dokaz da se ne plašimo eksperimentisanja, traženja saveta i mišljenja od naših klijenata i težnje ka višem. Gosti nas prepoznaju, prepoznaju našu vrednost i ono što nama znači je njihova odanost, poverenje i njihov povratak kod nas.

Novootvoreni hotel ima četiri zvezdice i nalazi se na samoj obali reke Vardar, na samo jedan korak od sestrinske kompanije i već poznatog Park Hotel & Spa. Hotel ima 64 sobe i ima kapacitet za 200 posetilaca. Svaki tip sobe je zasebna priča i drugačiji stil, pružajući gostima tako gostima tako izbor smeštaja.

-