InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
24.07.2019.

SRBIJA

Novosadski Galens invest kupio hotel Jahorina

Novosadski Galens invest nedavno je kupio devastirani hotel Jahorina na istoimenoj planini. Kako otkrivaju za eKapiju, u planu je izgranja luksuznog planinskog kompleksa koji će se sastojati od hotelskog i apartmanskog dela sa više od 40.000 kvadrata izgrađenog prostora.

Planirani hotel visoke kategorizacije imaće određen broj luks soba, igraonicu za decu, restorane, kafe bar i centralni hol, odnosno prostor koji turistima pruža svojevrsno utočište od promenjivog vremena. Komoditet smeštajnih jedinica je iznad svakog standarda i modernih trendova minimalizacije i uštede na gostima. I najzahtevniji gosti biće u mogućnosti da se osećaju kao kod kuće i bolje od toga, poručili su iz Galens investa.

Osim planiranih soba, kompleks će sadržati i određen broj apartmana namenjenih prodaji.

Za goste, kao i za posetioce biće na raspolaganju hotelski velnes i fitnes centar koji će ponuditi spa zonu sa bazenima, teretanu kao i mnoštvo pratećeg sadržaja, ističu iz novosadske kompanije.

Galens invest, koji se bavi izgradnjom stambenih, poslovnih i turističkih objekata dokapitalizovao je Pavlović banku sa fočanskom kompanijom Pavgord čime su postali vlasnici 40% akcija pomenute banke.

okapitalizacijom Pavlović banke i kupovinom hotela na Jahorini kompanija Galens invest želi da svoje dugogodišnje uspešno poslovanje proširi na tržište Republike Srpske, kažu oni.

Galens invest uz strateško poslovno partnerstvo sa kompanijom Pavgord planira da investira više od 50 miliona evra u RS u narednom periodu.

Izvor: eKapija
Foto: jahorinaprestige.com

-