InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
23.07.2019.

HRVATSKA

Najpoželjniji poslodavac u turizmu lansirao novu web stranicu

Valamar Riviera, sedmi top poslodavac u zemlji i najpoželjniji poslodavac u turizmu, lansirao je novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com koja donosi sve informacije o prijavama za posao, uslovima rada, pogodnostima koje ostvaruju zaposleni, detaljne opise poslova u sektorima Valamara, sve o praksama, stipendijama i mogućnostima rada za učenike i studente, kao i niz drugih informativnih noviteta u vezi sa svim segmentima ljudskih resursa.

Posetioci sajta sada na jednom mestu mogu da saznaju kako do dinamičnog posla i karijere u 34 hotela i letovališta i 15 kamping letovališta, ali i kako do korporativnih funkcija u destinacijama od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Stranica nudi niz noviteta kao što je prijava na newsletter za sve posetioce koji su zainteresovani za posao u Valamaru, potpuniji i pregledniji sadržaj, pretraživanje stranice, pretraživanje poslova, informacije o programima edukacija i treninga te o razvoju karijere. Tu su i brojne korisne informacije i novosti iz područja upravljanja ljudskim potencijalima u Valamaru te atraktivna i raznolika ponuda poslova. Web stranica dobarposaouvalamaru.com trenutno je dostupna na hrvatskom jeziku, a uskoro će biti prevedena i na engleski jezik. Osim toga, napravljena je i optimizacija stranice koja će kroz nekoliko meseci pokazati svoju pravu vrednost, napominju iz kompanije.

Naša želja je bila da stvorimo centralno informativno web mesto za sve naše posetioce koji su zainteresovani za posao i karijeru u najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj, baš kao što to imaju i druge velike svetske hotelske kompanije. Želeli smo da na jednom mestu objedinimo odgovore na sva pitanja na temu zapošljavanja, karijere, napredovanja i uslova rada u Valamaru, a cilj nam je da posetioce stranice pretvorimo u potencijalne zaposlene Valamara. Takođe, kandidatima zainteresovanim za rad u Valamaru omogućili smo prijavu na newsletter kako bismo ih odmah obavestili o otvorenom konkursu za radno mesto koje ih zanima. Svesni smo da je ulaganje u ljude nužno za održiv rast i razvoj, posebno u turizmu. Progresivnim rastom plata i ostalim ulaganjima u razvoj ljudskih potencijala, Valamar kao vodeća kompanija u turizmu želi da bude primer dobre prakse i ostalim poslodavcima, izjavila je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih resursa u Valamar Rivieri.

-