InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
11.07.2019.

CRNA GORA

Na crnogorskom primorju otvoren još jedan luksuzan hotel

Villa Geba, novi butik hotel premijum kvaliteta i sa 5 zvezdica otvoren je na Svetom Stefanu.

Otvaranju je prisustvovao i ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, koji je istakao da su upravo premijum butik hoteli ono što je budućnost područja kao što je Sveti Stefan. Kultovi boginja iz raznih kultura bili su inspiracija za dizajn Villa Gebe, pa su apartmani dobili antičke nazive: Selma, Elena, Harmonija i sl.

Maksima Karla Lagerfilda, da "ništa nije modernije od antike", savršeno opisuje ovaj butik hotel.

Inače, Villa Geba u ponudi ima osam tematskih apartmana, veličine od 80 do 120 kvadratnih metara, koji su dizajnirani kao svet za sebe. Vodilo se računa o najsitinijim detaljima, od balansa energije, do grčkih i orijentalnih motiva, od tradicionalno, pa do savremeno miniminalistički opremljenih apartmana.

Šefica kuhinje u restoranu Muse, Olivia Meli, sarađivala je sa francuskim velikanima Joelom Robuchonom, Gui Martinom i Emmanuelom Renautom, od kojih svi imaju nekoliko Michelinovih zvezda.

Restoran Muse nudi atmosferu šik pariskog bistroa. U jelovniku, bistro-gastronomija upotpunjena je velikim izborom izuzetnih vina. Mašta gostiju može zaista biti izbirljiva, usred elegantnog dekora, francuskog savoira-faire, lokalnih proizvoda i 24h servisa.

Valérie Mansis, izvršna direktorka Villa Gebe uverena je u uspeh. Navodi je da je u ovaj butik hotel investirano 18 mil evra, te da će sa ovim konceptom ponude nastaviti i u drugim zemljama.

Izvor: Vijesti/eKapija
Foto: www.villageba.com

-