InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
30.05.2019.

CRNA GORA

Karisma predstavila završetak druge faze Holiday Villages Montenegro

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, u sklopu Karisma Hotels & Resorts, predstavila je novi deo kompleksa Holiday Village Montenegro lokalnoj javnosti u Ulcinju. Dobrodošlicu zvanicama poželeli su Nemanja Kostić, direktor Karisme za Istočnu Evropu, kao i predsednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.

Koktel je upriličen na platou ispred nove zgrade gdje su zvanice uživale u ugodnom ambijentu i gastronomskim specijalitetima šefa kuhinje. Nakon oficijalnog dela programa, predstavnici gradskih institucija i poslovni partneri Karisme obišli su novi deo kompleksa i uverili se u kvalitet i visoke standarde u izgradnji, koja je uspešno sprovedena za nešto manje od šest meseci.

Zvanicama je predstavljeno 96 prostranih luksuznih apartmana, od kojih neki imaju direktan pristup bazenu sa terase. Osim toga, gostima su na raspolaganju i dva nova bazena, jedan za odrasle i jedan za decu. Nova građevina se veoma lepo uklopila u postojeći ambijent, te dodatno doprinela ponudi ovog jedinstvenog kompleksa sa četiri zvedice.

Kompleks Holiday Village Montenegro, nalazi se na Velikoj plaži, koja je poznata po svojoj lepoti, lekovitom pesku, kao i borovima, koji prekrivaju svojim hladom veliki dio ovog kompleksa. Ovakva pozicija i mnoštvo sadržaja čine Holiday Village Montenegro utočištem za sve posetioce, bilo da su u potrazi za romantikom, rekreacijom, relaksacijom, dok će se ljubazno osoblje pobrinuti da uslugom nadmaši očekivanja svih gostiju, navode iz kompanije.

Karisma Hotels Adriatic Montenegro zauzima dominantnu poziciju u turističkoj ponudi Ulcinja, čemu je doprinela prva faza kompleksa Holiday Village Montenegro kompleksa, koji sačinjavaju dva hotela: Holiday Village Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro, ali i dodatni kapaciteti koji su obogatili turističku ponudu cele Crne Gore. Ova grupacija u svom menadžementu ima i Wind Rose Resort u Baru.

Zajedno sa svojim strateškim partnerom TUI-jem, Karisma je prošle godine organizovala više od 140 međunarodnih letova do aerodoroma u Tivtu i Podgorici. Brojne nagrade, među kojima su i one dobijene od strane TripAdvisora-a i kompanije Trivvy, takođe svedoče o uspešnosti ponude Karisme, dodaju iz ove hotelske kompanije.

-