InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
11.02.2020.

CRNA GORA

Karisma obeležila Svetski mesec borbe protiv trgovine ljudima

Povodom Svetskog meseca borbe protiv trgovine ljudima, Ljubiša Krstajić, suosnivač i predsednik borda direktora Karisma Hotels & Resorts, zatvorio je berzu Nasdaq

Krstajić je, između ostalog, kao osnivač i predsedavajući UNITAS-a, globalne nevladine organizacije, tradicionalnim udarcem u zvono zatvorio berzu Nasdaq, drugu po veličini berzu u svetu.

Ova čast ukazana je organizaciji UNITAS, koja je prepoznata kao aktivan akter na polju konstantne borbe protiv trgovine ljudima, navodi se u saopštenju za medije.

UNITAS je osnovan početkom 2011. godine sa idejom da se u regionu poboljšaju uslovi života. Poznata je po aktivnostima u vezi sa pružanjem pomoći ugroženima u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a 2015. godine nastupa restruktuiranje i kanalisanje globalnih napora Unitasa. Unitas Severna Amerika, Unitas Švajcarska kao kontrolno telo za Evopu, i Unitas kancelarija u Beogradu preusmeravaju svoju borbu protiv trgovine ljudima - inovativni programi, edukacija i prevencija, direktna pomoć žrtvama trgovine ljudima.

Javnosti je Krstajić poznat kao osnivač Karisma Hotels & Resorts, globalne hotelske grupacije, koja danas posluje na destinacijama na Karibima i na tržištima Hrvatske i Crne Gore.

-