InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
11.06.2019.

SVET

Karisma Hotels & Resorts pokreće novi brend all-inclusive kompleksa

Ugostiteljski brendovi Karisma Hotels & Resorts i Margaritaville grupacija udružili su se u otvaranju prvih all-inclusive Margaritaville kompleksa na najprestižnijim destinacijama širom Kariba i Meksika.

Partnerstvo između Karisme i Margaritaville predstavlja prekretnicu, i označava početak dugoročne veze za izgradnju i upravljanje Margaritaville Island Reserve rizortima, navodi se u zajedničkom saopštenju ove dve kompanije.

Jedinstvenim dizajnom, izuzetnom uslugom, vrhunskom hranom i pićem, prožetom temama sa različitih tropskih destinacija, Karisma i Margaritaville će pružiti dinamično, prvoklasno Island Reserve Inclusive iskustvo, koje pruža klijentima nove mogućnosti za bezbrižan, zabavan odmor inspirisan stihovima i stilom života pevača, tekstopisca i bestseler pisca Džimija Bafeta, navode oni.

Margaritaville Island Reserve Riviera Cancun by Karisma, prvi all-inclusive Margaritaville kompleks će debitovati u zimskoj sezoni 2019. godine. Ovo letovalište kombinuje Karisminu renomiranu luksuznu uslugu i izvanrednu hranu i piće, sa autentičnim Margaritaville osećajem za zabavu i eskapizam, originalnim konceptima hrane i pića, kao i ikonskim elementima dizajna.

Dodatne potvrđene lokacije uključuju još jedan rizort u meksičkoj Riviera Maya, Jamajki i Kap Kani u Dominikanskoj Republici, osim ostalih destinacija u Latinskoj Americi i na Karibima.

Da podsetimo, Karisma Hotels & Resort grupacija uspešno posluje u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Nedavno su javnosti u Crnoj Gori predstavljeni dodatni kapaciteti kompleksa Holiday Village Montenegro, u vidu 96 luksuznih soba i četiri swim-up apartmana, koji su znatno doprineli turističkoj ponudi Karisme u Ulcinju.

-