InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
06.11.2019.

AKTUELNO

Hotel Park u Vrnjačkoj Banji otvara se u maju 2020.

Vrnjačka Banja uskoro će biti bogatija za još jedan luskuzni turistički objekat.

Reč je o hotelu Park, čija rekonstrukcija je u toku, a koji pripada srpskom lancu A Hoteli, u čijem sastavu se nalaze i hoteli Izvor u Aranđelovcu, Grand Tornik na Zlatiboru, Sloboda u Šapcu i Garni Hotel Master u Novom Sadu.

Hotel Park nalazi se na glavnom šetalištu u centru Vrnjačke Banje i već sada privlači pažnju turista i posetilaca. Renoviranje objekta podrazumeva proširenje sadržaja hotela i smeštajnih kapaciteta, kao i promenu spoljnog izgleda. Fasada hotela je preprojektovana i uklopljena u tradicionalne forme akademskog stila, a posebnu atrakciju čine skulpture kraljica Marije i Aleksandre Karađorđević, pozicionirane u nišama na fasadi. Rečju, intenzivno se radi na enterijeru, tako da se naziru završni radovi, kaže za eKapiju Vesna Vlatković, PR i marketing menadžerka grupacije A Hoteli.

Novootvoreni hotel imaće lobi bar, restoran sa poslastičarnicom, pansionski restoran, SPA centar, salu za sastanke, konferencijsku salu i sopstveni parking. SPA centar, sadržaće bazen, saunu, slanu sobu, relaks sobu sa tepidarijumima i prostor za masaže i tretmane.

Za izradu projekta hotela Park bio je zadužen projektni biro Naš stan iz Beograda, a neke od kompanija koje su radile na opremanju i izgradnji su Amiga, Atlas, Oganj.

Između ostalog, renovirani hotel Park raspolagaće sa 67 modernih smeštajnih jedinica različitih struktura i površina. Vrednost investicije iznosi oko 9 miliona evra, a hotel će imati pet zvezdica.

Na čelu grupacije A Hoteli je investitor koji je u javnosti poznat po vizionarskim projektima, a istovremeno i izgradnji najluksuznijih hotela. Planova je mnogo, ali trenutno su predmet razmatranja kupovina hotela Slatina u Vrnjačkoj Banji i izgradnja hotela u Beogradu, kazala je otkriva Vesna Vlatković za eKapiju.

izvor: ekapija.com

-