InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
14.10.2019.

SLOVENIJA

Hotel Kempinski Palace Portorož partner najveće svetske regate Barkolana

Hotel Kempinski Palace Portorož i kompanija MK Group sa projektom Go to Barcolana i ove godine su partneri najveće svetske regate Barkolana, koja okuplja najbolje jedriličare sveta.

Više od 60 jedrilica iz čitave Evrope i preko 500 učesnika okupilo se ispred hotela Kempinski Palace Portorož kako bi učestvovali na regati Go to Barcolana, a pobednicima ovog takmičenja dodeljene su vredne nagrade.

Kai Behrens, generalni direktor Hotela Kempinski Palace Portorož, izjavio je da je Barcolana 51 jedna od najprestižnijih regata u svetu kada je reč o jedrenju i dodao da je ponosan što je Hotel Kempinski Palace Portorož drugu godinu zaredom deo ove prestižne manifestacije: Jedriličarska regata Go to Barcolana by Kempinski and MK Group zaslužuje maksimalnu podršku jer doprinosi, ne samo promociji slovenačkog jedrenja i sporta, već i većoj posećenosti samog Portoroža, boljem imidžu ove destinacije, a simim tim i razvoju turizma Slovenije.

Start „Go to Barcolana“ bio je ispred hotela Kempinski Palace Portorož, a zvaničan promoter regate je bio Vasilij Žbogar, jedan od najuspešnijih svetskih jedriličara, dobitnik većeg broja olimpijskih medalja.

MK Group, kao jedna od vodećih hotelskih kompanija u regionu, aktivno doprinosi razvoju slovenačkog turizma čineći Portorož jednim od najprestižnijih turističkih letovališta u ovom delu Jadrana, izjavila je Jelena Baronik ispred MK Group.

Kompanija MK Group u većinskom i manjinskom vlasništvu poseduje 14 hotela u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, aerodrom Portorož i golf teren u Savudriji. Poseban značaj za diviziju turizma u okviru MK Group ima saradnja sa svetskim brendovima kao što su Kempinski i Sheraton.

-