InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
26.03.2020.

SRBIJA

Hotel Crowne Plaza obezbeđuje obroke za medicinsko osoblje

Delta Holding saopštava da će hotel Crowne Plaza pripremati 120 obroka za zdravstvene radnike KBC Dragiša Mišović i dve bolnice Kliničkog Centra Srbije (Infektivnu kliniku i Kliniku za pulmologiju).

Iz kompanije su dodali da je u ovom trenutku “najpotrebnija podrška najhrabrijim i najpožrtvovanijim članovima našeg društva, medicinskom osoblju koje danonoćno neguje bolesnike”.

U situaciji kada se ceo svet suočava sa globalnom pandemijom Covid-19, veoma je važno da budemo solidarni i pružimo podršku onima kojima je najpotebnija. Kompanija Delta Holding pokazala je još jednom da je društveno odgovorna kompanija, čija se odgovornost prema društvu, u ovoj situaciji, na prvom mestu ogleda u zaštiti zdravlja zaposlenih, njihovih porodica i klijenata, štiteći na taj način i zdravlje čitave zajednice, naveli su iz Delta Holdinga.

Kompanija je pozvala sve članice Globalnog dogovora da se vode njihovim primerom i da, na način na koji mogu, pomognu da ovu situaciju što brže i bezbolnije prebrodimo.

Mreža Globalnog dogovora u Srbiji je na raspolaganju da informacije o aktivnostima članica podeli kroz svoje kanale, kao i da pomogne u povezivanju članica, zaključuje se u saopštenju Globalnog dogovora u Srbiji i Trag fondacije.

Izvor: ekapija.com

Foto: Pixabay

-