InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
23.08.2019.

SVET

DoubleTree by Hilton nastavlja globalni razvoj

Nakon ažuriranja Hiltonove zarade u drugom kvartalu, DoubleTree by Hilton nastavlja da izveštava o stabilnom domaćem i međunarodnom rastu, otvarajući osam hotela u turističkim centrima širom sveta.

Brend, koji ove godine slavi 50 godina postojanja, sada se može pohvaliti sa više od 565 jedinstvenih, vrhunskih upscale hotela u 47 zemalja.

DoubleTree nastavlja da raste u vrhunskim tranzitnim centrima, dočekujući putnike na krajnjim poslovnim destinacijama ili pružajući im samo odmorište tokom putovanja. Na primer, nedavno otvoren DoubleTree by Hilton Newark Penn Station strateški je smešten u blizini stanice Penn, luke Newark i Newark Liberty aerodroma - tranzitnih mesta najprometnijeg trgovačkog središta.

Za leisure goste, DoubleTree nastavlja da donosi udoban smeštaj na popularnim mestima međunarodnog turizma. Novi hoteli poput DoubleTree by Hilton Istanbul Esentepe i DoubleTree by Hilton Afyonkarahisar donose gostoljubivost ovog brenda na odredišta poput Turske, zemlje koja je u 2018. godini imala više od 40 miliona turista, a ta brojka nastavlja da raste.

U ovoj godini jubileja, brend je otvorio i prvi objekat u Kazahstanu - DoubleTree by Hilton Almaty u podnožju planina Trans-lli Alatau. Ovo otvaranje samo je jedan od primera snažnog rasta bredna u ovom azijski-pacifičkom regionu, u kom će biti otvorena skoro polovina hotela iz budućeg plana ovog hotelskog giganta.

DoubleTree je, takođe, drugi najbrži hotelski brend koji je vrednosno porastao u 2019. godini, prema rangiranju Brand Finance Hotels 50. Brend je skočio za 79 procenata na 2,1 milijardu dolara tokom prošle godine, odnosno sa 17 na sedmo mesto.

Izvor i foto: insights.ehotelier.com

-