InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
19.05.2020.

CRNA GORA

Blue Kotor Bay dočekuje goste od 15. jula

Rekonstrukcija bivšeg hotelsko-zdravstvenog kompleksa „Vrmac“ u Prčanju, koja je počela u oktobru prošle godine u završnoj je fazi, a rok za završetak radova je 15. jun.

Uskoro počinje obuka personala, nakon čega će hotel u novom ruhu i sa novim imenom - ,,Blu Kotor baj premijum spa rizort“, biti zvanično otvoren 15. jula.

Bivši hotel "Vrmac" vlasnika Krolbay d.o.o. potpuno je renoviran i preuređen u premium rizort i zdravstveni kompleks koji će imati pet zvezdica. Ima 106 elegantnih i modernih smeštajnih jedinica, od kojih je određeni broj sa đakuzijem i privatnim bazenima, konferencijske sadržaje za do 200 ljudi sa prostorom za posluživanje – terasom sa pogledom na zaliv. Tu su pijano bar, kafe bar, glavni hotelski restoran ,,Blu“, a la kart restoran na plaži ,,lajt haus“, barovi na krovu za do 500 ljudi, dve plaže, kao i ostali sadržaji.

Direktor hotela Dejan Perić rekao je da ta investicija ima tri ciklusa, a da vrednost prvog koji se odnosi na rekonstrukciju i adaptaciju, iznosi više od 11,5 miliona evra.

Ime hotela promenjeno je zbog poslovnog koncepta koji je fokusiran na domaće i zapadno tržište.

Hotel će raditi tokom cijele godine, a u zimskom periodu akcenat će biti stavljen na zdravstveni turizam, po čemu je taj kompleks godinama bio prepoznat.

U sklopu hotela je i spa centar, unutrašnji bazen, restoran, prostor za zdravstveni sektor, sobe i apartmani.

Izvor: Pobjeda.me
Foto: Pobjeda.me