InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
15.05.2019.

KAMPANJA

Tuborg najavio OPEN leto

Čuveni danski brend piva priključio se izazovu na društvenim mrežama i najavio muzičke kolaboracije koje će iznenaditi sve fanove i obeležiti leto pred nama...

Kako najavljuju stiže još jedno Tuborg OPEN leto, a pivski gigant Tuborg kome su žurke sinonim i opredeljenje, poručuje da je vreme za brisanje žanrovskih granica u muzici. Inspirisan izazovom koji se proširio društvenim mrežama, u kom su poznati podelili sa svojim pratiocima koje to pesme pevaju kada niko ne čuje i izazvali buru reakcija, Tuborg je svim fanovima poručio – „kako to misliš ne može?“. Uvereni da violini nije mesto isključivo u operi, a bas gitari samo u mračnom klubu, Tuborg i Bassivity digital su izmešali elemente različitih muzičkih pravaca i pripremaju potpuno neočekivane, žanrovski nespojive numere.

Ovogodišnji hitovi leta biće plasirani putem zvaničnih Tuborg kanala uz poruku da muzika ne mora da bude definisana kao dobra, loša, domaća ili strana, već da je samo bitno da u njoj uživamo. S time se, među prvima složio Coby, reper koji je oblikovao domaću trep scenu i postao jedno od zaštitnih lica Tuborgove muzičke kampanje ostvarivši saradnju sa simfonijskim orkestrom na izvođenju nove verzije jednog od njegovih najvećih hitova.

Drugi naizgled nespojiv par koji se odazvao Tuborg izazovu su Bojana Vunturišević, bivši vokal domaćeg benda „Svi na pod!“, i naš čuveni rege-hardkor sastav Eyesburn. Momci ove godine imaju veliki povratak na muzičku scenu, a zajedno sa Bojanom će raditi na svom najvećem hitu i himni jedne generacije objavljenoj pre skoro 20 godina.

Ipak, najveće iznenađenje ovogodišnje Tuborg OPEN kampanje biće jedna sasvim posebna kolaboracija – domaći izvođač koji će, zajedno sa čuvenim inostranim pop sastavom, raditi na srpskoj verziji jednog od njihovih najvećih svetskih hitova koji beleži više od dve milijarde pregleda!

Tuborg najavljuje premijere pesama pomenutih izvođača, specijalne Behind the scenes sadržaje, intervjue sa izvođačima, zatim koncerte i veliki broj aktivacija.

-