InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
13.08.2019.

NAJAVA

Početak Belgrade Beer Festa odložen za jedan dan

Belgrade Beer Fest, 17. po redu, biće odložen za jedan dan zbog upozorenja RHMZ da će sutra uveče, kada je planirano otvaranje ove manifestacije biti nevreme praćeno gradom i olujnim vetrom. Zbog ovog odlaganja otvaranja festivala, deo programa od srede biće prebačen za ponedeljak, 19. avgust.

Osim muzičkog programa biće organizovani brojni drugi zanimljivi sadržaji, a na više od 100 štandova u ponudi će biti i više od 400 različitih pivskih ukusa industrija Heineken, Apatinske pivare i Valjevsko pivo, ali i puno dobre hrane. Ljubitelje kraft piva i ove godine očekuje posebna zona Craft land, gde će premijerno biti predstavljeno kraft pivo Beer Festa Trio Fantasticus, koje je napravljeno specijalno za festival u kolaboraciji tri kraft pivare: Dogma, Crow i Tron. Takođe, i Apatinska pivara će predstaviti svoje kraft pivo Blue moon.

Na festivalski prostor će moći da se uđe na dva ulaza iz Bulevara Nikole Tesle i dva ulaza sa strane šetališta. Na festivalu će usluge moći da se plaćaju i karticama, navodi se u saopštenju.

Od ove godine Beer Fest je postao deo nove festivalske platforme CLOUD Festivals, u okviru koje će biti održani i festivali Music Week i Noć muzike. Ulaz na sve festivale će biti besplatan.

Festival su podržali Grad Beograd, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Beokom servis, CEBEF i Turističke organizacije Beograda i Srbije.

Izvor: eKapija

-