InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
10.07.2019.

NA LICU MESTA

Nakon Novog Sada, Tubor Open stiže u Niš

Veliki Tuborg Open koncert održan na Novosadskom sajmu obeležio je niz aktivacija i dodatnih sadržaja, a sada je na redu Niš...

Koncertom u Novom Sadu Tuborg je svima poručio #kakotomislišnemože i pokazao da odlučno menja stvari, ruši granice i postavlja nešto sasvim novo na scenu – ne samo u muzici, već i u ludom provodu! Žurka se nastavlja na Niškoj tvrđavi i postaje još bolja uz bitove poznatih izvođača, najavili su iz kompanije Carlsberg.

Niška tvrđava će i ove godine ugostiti izvođače, u sklopu Tuborg Open kampanje, 12. jula. Za provod će biti zaduženi Prti Bee Gee, Stereo Banana, Bege Fank i jedan od najpoznatijih DJ-eva domaće klabing scene, Marko Nastić.

Sve posetioce letnjeg Tuborg vajb-a u Nišu očekuje i niz zabavnih aktivacija poput oslikavanja lica, pravljenje personalizovanih majica, tetoviranja, gatare koja gleda sudbinu, tu je i silent disco, ali i deo za bleju i chill, kao i mnogo drugih kul fora i zanimacija, poručili su iz kompanije.

Tuborg Open je globalna kampanja koja poziva ljude širom sveta da otvore svoja čula za neka nova i nesvakidašnja iskustva, a posebno da uživaju u muzici, ma kakva ona bila, donoseći uvek nešto novo i posebno.

-