InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
29.07.2019.

NAJAVA

Musicology Barcaffe Sessions otkriva ovogodišnje izvođače

Na kultnom koncertnom serijalu, Musicology Barcaffè Sessions, koji je sada već postao regionalni serijal, Beogradu će se na jesen predstaviti dva izvanredna muzičara, koja nastupaju u sasvim stilski drugačijim manirima.

Po običaju, novu sezonu otvara izvođač koji je već nastupao na serijalu i imao prilike da oduševi beogradsku publiku. Reč je o svetski poznatoj francusko-marokanskoj kantautorki, Hindi Zahri, koja će, nakon koncerata u sklopu Musicology serijala u Zagrebu i Ljubljani, održati dva koncerta u klubu Bitefartcafe, 28. i 29. septembra. Malo više od mesec dana kasnije, koncert će, sa svojim bendom, održati jedan od najuspešnijih gitarista današnjice, Cory Wong iz benda Vulfpeck’, 7. novembra na istoj lokaciji.

Musicology već šestu sezonu za redom osluškuje želje svoje publike, ni ove godine ne prezajući od dovođenja izvođača koji su upravo izbor fanova serijala.

Najavom prva dva izvođača šeste sezone serijala, Musicology Barcaffe Sessions osigurao je da će i ovu godinu obeležiti sve kvalitetniji koncertni program u Beogradu i regionu, dok će uživanje u vrhunskim muzičkim notama upotpuniti i ukusi najkvalitetnije Barcaffè espresso kafe.

-