InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
09.01.2020.

NA LICU MESTA

Metro organizovao humanitarni božićni ručak

Članovi Junior Chefs Club-a Srbije, su na dan Božića, u Metro HoReCa Centru kuvali za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“.

Božićni ručak poslužen je u podne, u ulici Braće Jerković 119.

Mladi kuvari okupljeni oko Junior Chefs Club-a Srbije su ove godine pripremili i servirali ručak za oko 60 dece iz Doma „Jovan Jovanović Zmaj“. Preostalih 160 obroka donirano je centralnoj kuhinji „Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine“. Tokom protekle decenije u okviru ove humanitarne akcije podeljeno je više od 3000 božićnih obroka.

Božić je vreme kada je bitno da svi osetimo praznični duh i nadu, a posebno naši najmlađi sugrađani. Zato je i ove godine 30 kuvara okupljenih oko Junior Chefs Club-a Srbije sa radošću pripremilo i serviralo ukusnu gozbu za decu bez roditeljskog staranja, u domu ’Jovan Jovanović Zmaj’, i nadamo se time doprineli da Božić svi zajedno obeležimo kako priliči, izjavio je Nikola Biševac, predsednik Junior Chefs Club-a Srbije.

Iz Metroa ističu da učestvovanje u aktivnostima poput organizovanja tradicionalnog božićnog ručka za decu bez roditeljskog staranja, deo je projekata kojim kompanija podržava zajednicu i pruža pomoć onima kojima je najpotrebnija.