InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
06.12.2019.

AKTUELNO

Metro i Credit Agricole banka Srbija u akciji Novogodišnja kutija

Kompanija METRO Cash & Carry i Credit Agricole banka Srbija, u saradnji sa Gradom Beogradom i Bankom hrane Beograd, tradicionalno organizuju humanitarni projekat pod nazivom „Novogodišnja kutija“, u sredu 11. Decembra, u Sava Centru, od 12 časova.

Kako ističu u ove dve kompanije, osnovni cilj ovog projekta je pružanje podrške porodicama osetljivog materijalnog stanja, a pre svega unapređenju života dece u njima.

Kako bi mališani, bez obzira na to kakvog su materijalnog položaja njihove porodice, mogli da uživaju u praznicima i prazničnom raspoloženju, ove godine, kao i prethodnih, biće organizovan zabavno-edukativni program, kao i druženje sa maskotom projekta Vilom Dobrilom. U okviru ove humanitarne akcije koja se organizuje više od decenije, pored druženja i dobre atmosfere, mališane očekuje i ono čemu se uvek najviše raduju, a to su naravno pokloni. Svako dete uzrasta od tri do šest godina biće obradovano novogodišnjim poklonom u vidu paketića koji će sadržati različite slatkiše, slane grickalice i igračke, navodi se u saopštenju.

U okviru projekta „Novogodišnja kutija“, koji obuhvata 17 beogradskih opština, svake godine za oko 1000 mališana, organizuje se praznično druženje i darivanje. Do sada je podeljeno preko 15.000 novogodišnjih paketića deci iz socijalno ugroženih porodica na teritoriji Beograda, sa ciljem da se njihov položaj poboljša.