InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
09.10.2019.

NA LICU MESTA

Mercure Belgrade Excelsior održao još jedan Sales and Marketing koktel

Sales & Marketing koktel, u organizaciji Mercure Belgrade Excelsior hotela, nedavno je okupio hotelijere iz sektora prodaje i marketinga u restoranu IVO.

Kolege iz 22 beogradska hotela odazvali su se pozivu i okupili se razmenjujući iskustva iz prethodno uspešno završenog kvartala i ideje o predstojećim izazovima.

Iz hotela navode da je cilj ovakve vrste okupljanja važnost deljenja iskustava, novih ideja i saveta, kako bi se podstakao zdrav odnos i komunikacija između beogradskih hotelijera.

O Mercure hotelima
Mercure je nestandardizovani brend Accor-a, jednog od vodećih svetskih hotelskih operatora sa preko 4,800 hotela, 710,000 soba i 280,000 zaposlenih u preko 100 zemalja. Bilo da se nalaze u glavnim gradskim centrima, na obalama mora ili u planinskim mestima, svaki hotel nudi autentično iskustvo kako za poslovne ljude tako i za turiste. Mreža Mercure hotela obuhvata preko 800 hotela u 64 zemlje širom sveta, predstavlja pravu alternativu standardizovanim i nezavisnim hotelima, a kombinuje snagu internacionalne mreže sa stručnom i digitalnom ekspertizom.

-