InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
18.11.2019.

DOGAĐAJI

MEKST konferencija i Career Fair od 22. do 24. u Novom Sadu

Šesta međunarodna konferencija za turizam i hotelijerstvo održava se od 22. do 24. Novembra u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma.

Prema rečima organizatora, tematika događaja biće bazirana na primeni digitalnog marketinga u turizmu, novim trendovima u hotelijerstvu i MICE turizmu, što daje mogućnost budućim i sadašnjim turističkim radnicima da efektivno razmišljaju u pravcu razvijanja sopstvene profesije.

Na dan konferencije 23. novembra, organizatori očekuju da će sale Kongresnog centra “Master” biti ispunjene do poslednjeg mesta i tako potvrditi značaj Omladinske prestonice Evrope.

Sadržaj konferencije će ove godine po drugi put obogatiti Career Fair, u sklopu kog će se predstaviti pojedine visokoobrazovne institucije i hoteli, sa ciljem da pruže adekvatne informacije učesnicima o budućoj edukaciji ili pak eventualnim praksama i zaposlenjima.

MEKST konferencija podržana je od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada, kao i Prirodno matematičkog fakulteta iz Novog Sada. Očekuje se da će broj učesnika ove godine nadmašiti 1200, a oni dolaze iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Rumunije i drugih zemalja.

Više informacija o događaju kao i načinu prijave svi zainteresovani mogu da vide na www.mekstconference.com

-