InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
19.02.2020.

NAGRADNA IGRA

Heineken za ljubitelje fudbala obezbedio nove pogodnosti

Naime, kompanija Heineken je odlučila da obraduje sve ljubitelje fudbala u Srbiji i otključa prenose utakmica Lige šampiona u fudbalu na Arena TV

Kompanija Heineken je svojim potrošačima obezebdiće mogućnost da od 15. februara besplatno gledaju sve utakmice na posebnoj internet stranici tvarenalive, čak i ako nisu pretplaćeni na ovaj kanal.

Kako bi mogli da ostvare ovo pravo, potrošači treba da kupe bilo koje Heineken pivo u minimalnom iznosu od 200 dinara, uslikaju fiskalni račun i pošalju fotografiju na Heineken Srbija Viber javni nalog. Za svaki poslati račun dobiće kod za besplatno gledanje Arena Sport kanala i završnicu Lige šampiona.

Između ostalog, kompanija je obezbedila i mnogobrojne nagrade, a najznačajnija je svakako put na polufinale Lige šampiona.

Teško je spomenuti Heineken, a ne pomisliti na Ligu šampiona i čitavu atmosferu koju ovo takmičenje nosi sa sobom – timski duh, zajedništvo, druženje i navijanje. Slogan naše ovogodišnje kampanje je Better Together, jer čak i najbolje utakmice postaju bolje onda kada imate sa kim da ih podelite. Dakle, umesto da sledeću utakmicu Lige šampiona gledate sami kod kuće, dobroj večeri dodajte dobro društvo i dobićete noć za pamćenje, rekao je Igor Vranjković, Group Brand Manager Premium segmenta u kompaniji Heineken Srbija.

-