InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
10.07.2019.

TRADICIJA

Heineken omogućio prevoz za više od 4.000 posetilaca Exit-a

Tokom četiri dana trajanja muzičkog festivala Exit, više od 4.000 posetilaca ove manifestacije iskoristilo je mogućnost da se bezbedno i besplatno doveze na festival ili vrati kući, zahvaljujući akciji kompanije Heineken Srbija „Društvo, ko vozi kući?“.

Ovu akciju Heioneken Srbija, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i Exit Fondacijom, sprovodi u cilju promovisanja odgovorne konzumacije, kao i odgovornog i bezbednog ponašanja u saobraćaju.

Svi egzitaši koji su posetili Safe zonu na Tvrđavi i uspešno učestvovali u edukativnom kvizu o odgovornoj konzumaciji, dobijali su vaučer za vožnju Delta taksijem na teritoriji Novog Sada. Posetiocima Safe zone poklanjane su raznobojne narukvice sa porukom da uživaju odgovorno. A osim toga, mogli su da se zabave slažući slagalice i da predahnu u udobnim lejzi begovima.

Kampanja „Društvo, ko vozi kući?“ sprovodi se već sedam godina kroz najveće letnje festivale u Srbiji. Korišćenjem organizovanog prevoza, kao sigurne alternative za bezbedan povratak kući, od 2013. godine više od 210.000 ljudi bezbedno je prevezeno kući nakon festivalskog provoda. Ova društveno odgovorna akcija nastavlja se i ove godine tokom predstojećih Lovefest-a i Belgrade Beer Festa.

-