InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
06.09.2019.

SPONZORSTVO

Coca-Cola sponzor Evropskog prvenstva u fudbalu 2020.

UEFA i Coca-Cola su objavile da su potpisale sporazum na osnovu kog će proizvođač napitaka postati zvanični sponzor bezalkoholnih napitaka Evropskog prvenstva u fudbalu 2020. godine.

Ovo takmičenje će narednog leta imati izražen evropski karakter, s obzirom na to da se održava u 12 gradova širom kontinenta i tako proslavlja 60 godina svog postojanja.

Ugovor o sponzorstvu pruža ovoj kompaniji mogućnost da ponudi nekoliko brendova, uključujući gazirana pića, energetske napitke, vodu, gotovu kafu i voćne napitke, u verzijama sa manje ili bez šećera.

Poštujemo konstantnu posvećenost Coca-Cole evropskom reprezentativnom fudbalu koja je zašla duboko u četvrtu deceniju i drago nam je što nam se pridružuje kao sponzor Evropskog prvenstva 2020. godine. Coca-Cola je savršen partner za nas, kako zbog svoje dugotrajne saradnje sa UEFA-om, tako i zbog toga što ume da ujedini i zbliži ljude. Ovo je posebno bitno za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine jer po prvi put ovo takmičenje organizujemo u 12 zemalja, što će omogućiti najvećem broju navijača do sada da gledaju najbolji fudbal širom kontinenta, izjavio je Gaj-Loren Epstajn, direktor marketinga firme UEFA Events SA.

Coca-Cola ima dugotrajno i plodno partnerstvo sa UEFA-om i sponzoriše evropsko takmičenje najboljih reprezentacija u fudbalu od 1988. godine.

Imamo dugu i bogatu istoriju pružanja podrške fudbalu na svim nivoima, od škola fudbala za decu do svetske scene. Izuzetno mi je drago što nastavljamo da delimo radost fudbala sa milionima navijača, kao i sa svojim kupcima i partnerima. Pre i tokom ovog takmičenja naredne godine ćemo ponuditi najširi asortiman napitaka koji će osvežavati timove i navijače širom Evrope, izjavio je Volter Suzini, potpredsednik Coca-Cole za marketing za Evropu, Bliski istok i Afriku.

Foto:www.uefa.com

-