InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
12.04.2019.

NAJAVA

Četvrti festival kraft piva stiže u grad

Samo Pivo pab i Kabinet pivara najavili su četrvti Međunarodni festival zanatskog piva Vrteška, koji će se održati u Dorćol Platz 11. i 12. maja. Osim najboljeg kraft piva iz celog sveta, posetioci će uživati i u vrhunskoj klopi i muzici, najavili su organizatori.

Kako su još dodali, na festivalu će pivopijama biti dostupna neka od najimpresivnijih kraft piva iz Rusije, Estonije, Švedske, Norveške, Danske, Holandije, Belgije, Velike Britanije, Španije, Grčke ili sa Novog Zelanda.

Vrteška No4 predstaviće najnovije trendove u proizvodnji piva, nove recepture ali i nove stilove u dva festivalska dana. Mali proizvođači sa ogromnim iskustvom serviraće svoje znanje i umeće pred Beograđanima i njihovim gostima i pomeriti granice doživljaja piva.

Preko pet kontinenata, iz malih pivara stižu stručnjaci koji će posetiocima objasniti razliku između ukusa i zavrteti im sva čula. Uz podršku domaćih pivara, svetski majstori piva pružiće gradu ugođaj u rangu najboljih svetskih festivala, najavljuju još.

-