InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
11.07.2019.

NAJAVA

Best Stay ove godine u Opatiji

Više od 50 predavača iz hotela i turističkog sektora iz celog sveta, kao i više od 300 učesnika okupiće se od 13. do 15. novembra ove godine u Amadria Parku u Opatiji na petom izdanju Best Stay konferencije.

Best Stay konferencija, koja je s organizacijom započela 2015. godine, za cilj ima da okupi i poveže vodeće hotelijere u regionu, te se iz godinu u godinu razvila u međunarodnu konferenciju sa učesnicima iz Velike Britanije, Belgije, SAD-a, Turske, Crne Gore, Njemačke, Danske, Hrvatske, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije i drugih zemalja. Kao inovativan događaj za najbolje u turizmu koji ima snažan uticaj na razvoj turističke ponude, cilj je omogućiti učesnicima najbolje domaće, regionalne i međunarodne primere iz prakse nagrađivanih hotela, napominju organizatori događaja, Proper d.o.o. i Lider media.

Kako još dodaju, tokom tri dana trajanja konferencije biće bpredstavljene uspešne studije slučaja, prezentacije i panel rasprave kako bi se svi hotelijeri željni novih znanja, veština i uspeha upoznali s najnovijim svetskim trendovima i tehnologijama.

Navode da lista potvrđenih govornika, raste iz dana u dan, a do sada na Best Stay dolaze: Gabriela Ditetova, generalni menadžer, Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade; Miloš Cerović, generalni menadžer, InterContinental Ljubljana; Sanela Omerčahić, direktor hotela, Hotel Bellevue Dubrovnik; Vladimir Marinković, generalni menadžer, Saint Ten Hotel i Aldo Krizmanić, generalni menadžer, Roxanich Wine & Heritage Hotel.

Budući da je fokus konferencije na kvalitetu, a ne na što većem broju učesnika, broj ulaznica je limitiran pa požurite po svoju ako želite da budete deo ovog događaja. Posjetite web-stranicu konferencije i registrujte se do 15. septembra s povoljnijom cenom ranog popusta, poručili su organizatori.

-